krem maślany na bezie szwajcarskiej

krem maślany na bezie szwajcarskiej

Krem maślany na bazie szwajcarskiej jest bardzo stabilny, dlatego idealnie nadaje się do przygotowywania dekoracji i tynkowania tortów.

solony karmel – przepis krok po kroku

solony karmel – przepis krok po kroku

Solony karmel jest pyszny, a lepszy od niego jest chyba jedynie słony karmel z masłem orzechowym! To świetny dodatek do ciast, lodów czy naleśników.

krem budyniowy

krem budyniowy

Krem budyniowy świetnie nadaje się do wypełnienia tarty lub przełożenia biszkoptu.

krem czekoladowy

krem czekoladowy

Klasyczny i jednocześnie najprostszy w wykonaniu krem czekoladowy, który nadaje się do przekładania i tynkowania tortów.

mus truskawkowy

mus truskawkowy

Lekki mus o intensywnie truskawkowym smaku, który idealnie nadaje się do przełożenia tortu lub jako osobny deser.

krem z masła orzechowego

krem z masła orzechowego

Maślany krem o smaku fistaszków, który idealnie nadaje się do zdobienia babeczek lub tynkowania tortu.